Luxe problemen

Nog VIJF dagen en dan vertrek ik!!!!

En vandaag, dames en heren, ben ik begonnen met mijn tas in te pakken. Zo ziet mijn kamer er nu uit:

Ik moet nog wel heel hard nadenken wat ik nu wel en niet mee ga nemen. Heb ik een pincet nodig om mijn wenkbrauwen te epileren? Een vijl om mijn nagelhaakjes weg te werken? Mogen mijn onderbroeken met een beetje panterprint en kant zijn, of moet ik alleen van die katoenen aerodynamische oma-onderbroeken mee?  Natuurlijk neem ik op deze reis veel minder luxe dingen mee dan toen ik deze zomer naar Ibiza ging; dertig paar oorbellen, tien paar schoenen,vijftig soorten mascara en ga zo maar door. En ik verwacht eigenlijk niet dat ik in Oeganda en Malawi iedere dag uitgebreid voor de spiegel sta om mijn make-up te perfectioneren, maar ik wil ook niet dat ik later terugkijk naar alle foto’s en zie dat ik rondliep met een monobrow (één doorlopende wenkbrauw). Maar natuurlijk moet ik niet vergeten dat ik vrijwilligerswerk ga doen en geen modeshow ga lopen. Jaaaa, de dilemma’s van een meisje!

Daarnaast vind ik kleding uitkiezen voor deze reis ook aardig lastig… Vrouwen mogen namelijk tijdens het werken niet met ontblootte knieën rondlopen. En naakte schouders worden ook niet echt gewaardeerd. En dan te bedenken dat het daar gemiddeld 30 graden is! Gelukkig heb ik al van een paar heeele lieve mensen wat kleding gekregen die tot over mijn knieën komt 

Ik ga nog eens even heel hard aan de slag om de laatste dingen voor mijn reis te kopen, in te pakken en de allerlaatste puntjes op de i te zetten. Ik hoop heel erg dat ik de komende weken ietwat interessantere spannendere verhalen en foto’s kan plaatsen. En dat ik jullie niet meer hoef lastig te vallen met dilemma’s over mascara en ondergoed maar eerder met een dilemma over of ik die sprinkhaan nou wel of niet kan eten.

Liefs! Nina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *